Uutta ja vanhaa

Flow kävi eilen Lahdessa silmä- ja polvitutkimuksissa, kummatkin tulokset priimaa! Sekä silmä- että polvitarkit oli otettu pari vuotta sitten ja silloinkin olivat kunnossa, joten en muuta olettanut nytkään.

Kooikerhondjeilla silmätutkimustulos on voimassa kaksi vuotta ja kuuden ikävuoden jälkeen voimassa loppuiän. Polvet pitää kooikerhondjeilla jalostusohjeen mukaan tutkia yli 12 kk iässä. Kuitenkin Kennelliiton yleisen patellatutkimusohjeen mukaan alle kolmivuotiaan koiran tutkimus on vasta alustava. Koska Flow tulee kesällä jo neljä vuotta, tulipahan sekin tutkimus uusittua samalla reissulla.

Flow lunasti hienosti viime vuoden tuloksillaan paikan European Open 2014-joukkueessa Unkarissa heinäkuussa pidettäviin kisoihin. Tällä viikolla kuitenkin varmistui, että Flow ei joukkueessa starttaa, vaan paikka siirtyy seuraavalle. Mukana Suomesta on kuitenkin kaksi kooikkeria: Olli (Bullbenz Kooi Olly Sade) ja Robi (Tretex Kilroy). Toivotan heille paljon menestystä ja ripauksen onnea matkaan!


Yllä oleva lelukoirakuva Foxysta on otettu neljä vuotta sitten Rukalla. Leluja ei ole aseteltu, vaan koira itse asettautui niiden keskelle. On se vaan niin suloinen!  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leon kasvu