Toukokuun mietteitä

Harrastukset vaan lisääntyvät: Tytär ja Foxy aloittivat rally-tokon ja pääsivät mukaan oman agilityseuran junnuryhmään. Samalla havaitsin konkreettisesti, että lapsille ja nuorille on todella tärkeää, että treenikaverit ovat likimain saman ikäisiä. Toinen hämmentävä havainto oli, että aiemmin iloitsin siitä, että Foxy harrastaa tyttären kanssa - nyt huomasin, että iloitsen paljon enemmän siitä, että tytär harrastaa Foxyn kanssa.
Flown kanssa toivomme pääsevämme RimAn medijoukkueeseen. Joukkueet valitaan edellisten SM:ien jälkeisten kisojen nollaprosentin ja lisäpisteitä saa 1-3 parhaan joukkoon sijoittumisesta. Meille on vuodessa kertynyt 37 starttia ja nollan olemme saaneet suunnilleen joka kolmannesta startista. Nollaprosentti on aika huono, mutta toisaalta vauhti riittää siihen, että onnistuessamme olemme usein palkinnoilla. Yksilö-SMissä en aio edelleenkään startata.

Flown lapset Mandi, Weera ja Milo täyttivät jo kaksi vuotta. Niin se vaan aika rientää. Kuvia ja kuulumisia löytyy kasvattajan sivuilta www.tarlatan.fi. Flown luona kävi tässä eräänä päivänä myös uusi ihastuttava narttu. Valitettavasti narttu ei ollut lainkaan samaa mieltä Flown ihanuudesta, joten lempi ei leiskunut. Pidän peukkuja, että astutukset toisen uroksen kanssa tuottivat tulosta!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leon kasvu

Uutta ja vanhaa